Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagovingar

Kom liv! Ägna mig ett ögonblick.
Bestråla mig med ditt ljus.
Herren över ingens hus,
kräver framgången jag aldrig fick.

Åren har skänkt mig trettio ringar.
Jag skriker, fast min hals är tyst.
Jag värker och vill ömt bli kysst
och segla bort på sagovingar.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2005-10-17 08:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert.. :)
2011-10-10

  Junitvillingen
Så vackert du poetar...de sagovingarna kan jag inte låta bli att applådera!;-))
2009-09-07

    Lindizz
Fint flyt i texten, gillar sista delen där jag får en känsla av längtan. Fin titel. Bravo!
2009-08-25

    jazzpärlan
Vad fin :-)
Gillade den! :-)
"Och segla bort på sagovingar"....så underbart, sagolikt!
Om man ändå kunde göra det i verkligheten...bara sticka iväg någonstans.
Kanske till sagans värld?
Du skriver bra!!!

Mvh/jazzpärlan :-)
2005-10-18

  alvan
Tycker du har lyckats med en fin rytm och den andas längtan, det känner jag!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP