Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järntabletter






Jag lekte gud


för några dagar


sedan


Lindade taggtråd


runt skallen


Satt på mig


gubbkallingar


utan resår


Sköt fast mig


själv med en


spikpistol i tre


av kroppens


alla beståndsdelar


Gjorde skit ont


blödde som en


gris


Som tur var


kom morsan


förbi


Hon skrek va


fan haru börjat


knarka nu igen


Nej fan vadå


ja lekte


lite bara


Idag käkar


jag järntabletter


mår rätt


okej











Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 430 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-26 15:49



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
:) urflippat.. nää.. Bara lite! Kanon!
2010-04-12

    streh
underbar, ja..!
2009-11-02

  Suzy med punkterna
Grymt bra som alltid;=))
2009-10-27

  Carola Zettergren
:)Herregud..ojoj detta passade min knasiga humor..Tack för gapflabb, nu väckte jag nog grannarna....
2009-10-27

  Spir@
Ler... Underbar! Eller egentligen inte men va tusan kunde inte låta bli o le.... =)
2009-10-26

  m.ricknell
Ler, som alltid. Du lyfter dagen ..
2009-10-26

  rundgångbalansochgungning
denna gillade jag skarpt.
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite