Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intrasslad






Spelar plötsligt


total lam vågrät


i badkaret


kran kan ej


stängas


låtsaspanik


proppjävel


på andra sidan


långt långt


bort fan


studerar plastanksmagar


i en nära syrebrist


psykos vattnet är


onödigt varmt


kliattack just det lam


lam hmmm


röd hud russinskrynklig


bubblor i


näsborre


svald kallsup


wellaskum


mmmmh


uppoffring


världrekord 15


minuter


dödångest


livsteater hej pappa


hej mamma


dö du fan


kyrkklockor


dong dong


jag bestämmer


ge dig inte ge dig inte


nerslitet draperat


duschdraperi


intrasslad


det börjar bli


allvarlig situation


smygande likstelhet


puuuh luft


ger upp


fegis lampsken


ljus i röret


medvetenhet


knackar på vill in


kliv på kliv på


blå små läppar


nära var det


går darrandes


upp självskäms


ritar hjärta


på immig


badrumsspegel


skriver


I love air











Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-26 18:11



Bookmark and Share


    J. Herward
Dare to take another step into the land of shadows, my friend?
what if, you don't find the light at the end of your tunnel?
Wouldn't you regret your choice then?


:)
2009-10-31

  sulimaa
Du skriver som...ingen annan! På ett fantastiskt sätt!
2009-10-29

  m.ricknell
speciell är ordet ja. bland många andra.
2009-10-27

  Baystream
Ja.du.är.speciell.
2009-10-26

  Junitvillingen
Berätta nu vännen - varifrån får du allt??;-))
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite