Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elin K L M N





Naket är inte vackert om

fel människor går ner i spagat

Skinnlösa uppklädda revbens gestalter

poserar i sjuka positioner

Viskningar tissel tassel skitsnack

kilo hit kilo dit fan klä på er allt ni äger

och lite till snälla snälla jag har en

förmåga att vilja kräkas numera

Vill slå in er i mallarna av

perfektionismens baksidor

backstagerape där allt är snuskigt påtagligt

Bleka små rockers rumpor guppar i ett slags

omänskligt plockepinn allt blir till svett

i högar av slängda underwears

Gråtandes groupies tröstar varandra

hjälplöst tveksamt jag ville inte jag ville

Mammor leker nyktra föräldrar på

stan så synligt påtända att gatans

alla lampor bara dör i ett slags domino

Bättre förr eller hur svartvitt

grå betong ångest televinken

kanal 1 kanal 2 brus brus test bild

Kenta i 69 try it you`ll like it t-shirt

Sockersöta rökmoln spred sig i Woodstock

hippies blottade ogenerat sina hårprydda underliv

Elin K L M N O P skit detsamma fan på

med batmandräkten save the world med

nerstoppad tubsocka skriv bibeltjocka bilagor om

xxxxsmall or xxxxxxxxlarge your choice people

Size queens vinner endast de svettiga

latexförsedda gubbarnas enter tryckningar

Leggings finns nu också i oversize

jaha world peace award till dig

blonde little chick in black heels




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 424 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-26 19:52



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
annorlunda, i like it
2009-12-23

  glittervakuum
Kul att se dig skriva på ett annat sätt.
eller det är väl mest formen som skiljer.
snyggt och bra.
2009-11-20

  inutimonster
så jävla skön!!!
2009-11-10

  Diana,V
yeahh, snyggt
2009-11-08

  Roula O
mycket fint och målade...
2009-10-27

  Suzy med punkterna
Du målar så man ser utan bilder....snyggt!
2009-10-27

  *Camilla*
jag vet inte men du har fångat mig i en suddig bild fast allt därinne är så klart. jag kan inget annat än applådera
2009-10-26

    Tea Alex
Den här texten passade väldigt bra in på vad jag ville läsa ikväll känner jag. Har suttit och läst om tid och tidsuppfattning och kände att jag ville läsa något som bröt av. Tack!
2009-10-26

  Baystream
Aaah du lyckas alltid. Munbajseri i hundraåttio kilometer i timmen - RAKT FRAMÅT!
Jag ska ta och läsa den igen. Ibland skulle jag vilja leka john malkovich med dig :D
2009-10-26

  Junitvillingen
"Oh, my God - you really did it again man!!;-)))" ELOGE!!
2009-10-26

  Leia
Härligt mannen!
"många ord"
:-)
2009-10-26

  etthjärtaäralltidrött
Haha, snyggt inlägg!
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite