Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Vi är för få, för att förstå
Att vi tillsammans måste gå
Genom dalar, över kullar
För att - Bakar bullar




Bunden vers (Limerick) av Rasmus Ström
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström