Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar du






Om jag läser dina


texter läser du


mina då


Om jag applåderar


applåderar du


då också


Om jag hoppar


framför tåget


hoppar du


med mig då




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 431 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-27 11:34



Bookmark and Share


    J. Herward
Aj, den här gör ont....
2009-10-31

  sulimaa
Nee tåget skiter jag i tror jag hahah...men jag läser för att jag vill och applåderar om det jag läser är bra i mina ögon :))) Applåd!!
2009-10-29

  Roula O
hoppa får du göra själv, men jag kan finnas där som ett stöd :P
2009-10-27

  Suzy med punkterna
Tänkvärt bakom..
Klart jag hoppas med dig förresten;=)
2009-10-27

    Tea Alex
En gång befann jag mig på psykakuten, det var sen fredagkväll och jag satt i ett kalt, vitt rum. Läkaren mitt emot mig, på andra sidan skrivbordet såg ut att må fruktansvärt dåligt och berättade med sammanbiten röst om skador man kan få om man försöker ta livet av sig. Detta efter att jag konstaterat att jag INTE ville ta livet av mig. Det var sommar, en stor fläkt stod på för fullt inte alls långt bort från där jag satt och mitt hår flög runt runt i luften på ett våldsamt nästan aggressivt sätt. Jag frågade om jag fick stänga av fläkten men det fick jag inte. Min enda tanke var att här, om någonstans på jorden, kan man bli psykiskt sjuk på riktigt. PÅ RIKTIGT. Så jag fick mina tabletter och satte mig i en taxi och åkte hem, bort från sjukdomen och mot hälsa. Något av det bästa jag gjort.
2009-10-27

  Zara VIP
Mja hurreduuu...tåg är inte min grej..jag vill dö utanför sj:s ramar! Alltås vi kan flura på något annat..finn andra sätt att hoppa på! Vi måste komma på något storslaget...åtminståne vill jag det :D
2009-10-27

  Junitvillingen
Oki, ta min hand så hoppar vi tillsammans vännen - men tror du att det blir några applåder då??;-))
2009-10-27

  Spir@
Ler... Nä tänker inte hoppa me dig, men vill du så hoppa ;p
2009-10-27

    leelee
Jag har aldrig gillat att leka med tåg, men skriva och läsa och applådera tycker jag är en skoj lek. :-)
2009-10-27

  Baystream
Nä men jag kan putta dig så chansen finns att dina läsare applåderar mig istället ;)
2009-10-27

  mare VIP
Visst, vi kan applådera varandra....men det sistnämnda avstår jag ifrån....applåder, kritik är inte det viktigaste, utan att få skapa sina verk.... vad än andra tycker :)
2009-10-27

  Lindalou
Nej, det gör jag inte men jag har förstått att många håller på på det viset. Personligen tror jag inte att den bäste poeten är den med mest applåder...
2009-10-27

  e-poeten
Inte skall vi hoppa framför tåget tillsammans, någon måste berätta historien,,,,, ; )
2009-10-27

  Sturesdotter
ack så sann; är man aktiv här får man annan respons; känslan att det inte är livsviktigt utan man KAN skriva ändå för sin egen skull, den är obetalbar. Men det kostade på i början...

väl fångat!
klart jag hoppar med dig!
2009-10-27
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite