Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my god it takes an ocean of trust in this kingdom of rust


städerna på din kropp brinner ner och du fortsätter som om de aldrig tar slut







hon skickar en tragedi
per brev

och du tycker det är så märkligt

att du aldrig förstod innan
när allt hon gjorde
allt hon sa

pekade mot en utväg







hon skriver att hon minns andetagen
det svarta krulliga håret
på hans rygg
hon ibland lät sina fingertoppar
sysselsätta sig med

och mönstret på taket
hon alltid fokuserade på
när han kom in
och hennes kropp blev något annat

och den digitala klockan
som lös upp halva hans ansikte

hon mindes alltid klockslagen

hon tillhörde trots allt honom
hon kom
från honom














*moskva*


de grå byggnaderna, pälsmössorna
vodkan
och en ung amerikan med kamera

det betydde ingenting,
pengarna
försvann så fort





*paris*


kärlekens huvudstad
och hon
skrev att eiffeltornet

inte bestod av stål, utan av ben

att köttet fanns överallt
inmurade i byggnaderna
asfalterade under våra skor





*bryssel*


ett spökhotell, säger receptionisten
och jag
står och fingrar på ett brev
till stockholm

tänker att

jag må vara levande där jag står
men jag lämnade
trots allt
sverige

som ett lik














du står utanför en lägenhet
pengarna växlar hand;

självmedicinering

du förstår först när kanylen
tar din oskuld

vad det var
hon egentligen flydde ifrån










Fri vers (Fri form) av Robert W
Läst 811 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-10-27 18:21



Bookmark and Share


  Cosmogirl
Åh gud jag älskar dig!
Nej men ditt språk, herregud! Jag kommer drunkna i det här!
2009-12-16

  inutimonster
jag säger också lös,
och så är jag lite glad att du finns.
2009-11-10

  dead_prez
du är bäst.
2009-11-03

    Tea Alex
Väldigt väformulerat och prick på...
2009-10-29

  Jesua
Tragiskt och fint
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W