Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag 17 Oktober

Sitter inne på jobbet och tittar ut
passa på alla ni där ute och njut

Snart så är dessa vackra dagar över
då kan vi inte se ett enda litet klöver

Blå himmel och solen som lyser
just nu sitter jag inne och fryser

Rött, gult, brunt är färgerna som jag ser
nu finns det bara en sak jag ber

Det är en underbar solig vinter med mycket snö
inte en sån tråkig , grå med mycket tö

Ha en bra och underbar vinter och jul
för vet ni vad
det kommer att bli massor av kul

Sen kommer värmen tillbaka i vår
då kan ni vara barfota och igen visa era tår

Alla årstider har sin charm och glans
skulle inte önska att dom inte fanns





Fri vers av Cina
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-17 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina