Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte bara mörker...


Vilse bland regnbågar...



Här står jag med hjärtat i handen

Hulkande sitter gråten fast
i det bittra av min röst

Darrande går jag steg efter

steg bakåt


Drömmarna som aldrig fanns
försvann i dimman

av färger

Lämnade spår av önskan




Vilse bland regnbågar




Vilse i min kropp




Fri vers av Spir@
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-28 00:23



Bookmark and Share


  Dangereux
Gillade verkligen den här, formuleringarna...vackert
2009-10-29

  Mr Lindemann VIP
av färger

Lämnade spår av önskan
Vilse bland regnbågar
Vilse i min kropp

I gråtoner
i kvadratiska
ord som tog tag
hittade jag in i
delar av dig
där jag sedan
gick vilse i
ditt inre
universum
2009-10-28

  blaite
Schnyggt..
2009-10-28

  peter markurth
ja den var verkligen bra, fin
2009-10-28

  Destikado VIP
Vackra ord, väldigt fin.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@