Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött blod

Jag ler, men gråter inombords
Jag lever mot min vilja
Jag sätt rakbladet mot huden och trycker till.
Blodet blir synligt
Blodet som gör att jag överhuvudtaget lever
För mig som inte vill leva, är blodet en förbannelse.
Att bli tömd på blod, för att somna in
En dröm så röd och tung
En dröm som jag ofta drömmer
En dröm som jag vill ska bli verklighet.




Fri vers av cicci92
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 10:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
rakbladsfint
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

cicci92