Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta

Jag sitter och känner hur livslusten rinner ur mig
allt som har betyt något för mig är borta.
Att veta att allt är förstört
Och allt är mitt eget fel
Den känslan går inte att beskriva med ord.
Att veta men ändå inte veta.




Fri vers av cicci92
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-28 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cicci92