Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför älska?
När man kan hata
Varför leva?
När man kan vara död
Varför vara med någon?
När man kan vara ensam
Varför prata?
När man kan skriva
Varför vara vän?
När man kan vara ovän
Varför vara gift?
När man kan vara singel
Varför ha sex?
När man kan vara oskuld?
Varför älska någon?
När man ändå bara blir sviken




Fri vers av cicci92
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cicci92