Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att sakna dig



Att se dina ögon glittra
är som att vinna på lotteri

Bara jag får vara i din närhet
är som att vinna högsta vinsten

Att få känna dina läppar mot mina
är som att börja leva på nytt

När jag är i din närhet vet jag
att jag alltid kan vara lycklig




Fri vers av cicci92
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-19 15:25



Bookmark and Share


  Rude Billy
jag kan inte sluta läsa den här texten, tycker att den är så sjukt bra!
2008-10-12

  Rude Billy
tycker om!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

cicci92