Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här känns det idag


I MITT INNERSTA RUM

I mitt hjärta finns ett rum
ett rum där jag gömmer
mina drömmar

Inom mig lyssnar jag till rösten,
rösten som talar till mig, talar
om att jag duger precis som
den jag är

Men det händer, att jag tappar
tråden, när allt känns svårt, när
ord som sägs, ord som gör mig illa,
när allt blir kaos inom mig

Men som alltid, när det är något
som är svårt att bära, då finner
jag min väg tillbaka, Du överger
aldrig, finns där nära, tar emot
mitt rop, när jag söker Dig igen



anits 29 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-29 16:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en färgsprakande bild och en text som framför förtröstans känslor
2009-10-30

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2009-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Sprakande fin bild!
2009-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Genom allt är Guds Ord sanning.
Matt 24:35.
Joh 17:17.
2009-10-30

  Maria T
Så fint att du alltid har
någon så nära
2009-10-29

  Eaglemountains VIP
Vackert - och DU har ett varmt hjärta, det vet jag

"Vart jag går, i skogar berg och dalar,
följer mig en vän, jag hör Hans röst
väl osynlig är, men till mig talar,
talar stundom varning, stundom tröst ....."
2009-10-29

  En strimma av guld
En fin dikt.

"Men som alltid, när det är något
som är svårt att bära, då finner
jag min väg tillbaka, Du överger
aldrig, finns där nära, tar emot
mitt rop, när jag söker Dig igen"
2009-10-29

  poetryGirl
så fint om det hemliga i dej
2009-10-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP