Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att en gång läka alla sår


EN ÖNSKAN

Jag önskar jag hade förmågan
att läka mina sår, dom är många,
svåra att glömma

Det kommer över mig ibland, allt
som hänt, ser mig om, tänker, hur
många vet

Vet hur jag haft det, kanske någon
sett, bara låtit det vara, som det
ofta är hos oss människor

Jag vill känna mig fri, lämna den
tunga ryggsäcken, ropa till alla
jag möter och ser

Äntligen är jag fri, fri från tunga
tankar, fri från skulder jag trott
varit mina

Nu vet jag, det som hänt har hänt,
ingenting av allt det svåra, är något
som är mitt fel, det kan jag inte ändra

Så nu tar jag det lungt en stund,
lever här och nu, tar till vara på
allt det fina, som trots allt det svåra,
nu finns runt omkring mig






anits 29 oktober 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-29 23:53



Bookmark and Share


  aol
oerhört känslosamt fint skriftat tack för att du finns
2009-10-30

  Ronny Berk
känslor av livs erfarenheter väl förmedlade; texten sammanfattas i fridfull skuldfrihet !
2009-10-30

  Michaela Dutius
Lev väl- det är du väl förunnad
2009-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Det heter om Herrens namn att det är en utgjuten salva.
I Nya Förbundets uppenbarelseljus vet vi att det namnet är Jesus.
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP