Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kommer!

"Tystnad"

Som långsamt långsamt kryper under huden

"Vetskap"

Om något oundvikligt

"Erkännande"

sanningen kan inte motas bort

"Tankar"

Kämpar för att minnas

"Skuggor"

Från allt som varit, sätter sin prägel

Kärlek smek och ord




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-30 18:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Väl skrivet i all bemärkelse
2009-11-26

  Gisela Nordell
berörande
kommer nära
2009-11-16

  anits VIP
Så fint och vackert
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin