Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Improviserar

 

 

 

Nu när rideån har gott ner

och vi slutat spela

våra inrepeterade roller

 

kysser jag dig

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-30 20:00



Bookmark and Share


  karenina VIP
så skönt att bara släppa allt
2009-11-01

  sulimaa
Underbart!
2009-10-30

  etthjärtaäralltidrött
Finaste fina!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar