Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obeskrivlighet

Överväldigad av sanningen
går jag runt i ett lyckorus

livets alla trådar
blir till det vackraste tygstycke som skådats

i skräddarens händer
överlåter jag mig




Fri vers av Tosan VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-30 22:46



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP