Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

I gränslandet
mellan aning och insikt
vill jag leva

där tonen vibrerar
där musiken föds

där vinden för mig
vart den vill
vill jag vara





Fri vers av Tosan VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 19:07



Bookmark and Share


    eva m h
Jag vill vara där med dig
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP