Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla förväntan

Förändringens vind
blåser sin varma bris
in i vanligheten

ger ett skimmer
av evighet

dörrarna in till det nya livet
står på glänt

redo att släppa dig in




Fri vers av Tosan VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-11 20:26



Bookmark and Share


  Jojo
väljer att tolka in den i mitt eget liv och den faller på plats så fint, tack :-)
2010-06-30

  Marreb
mm... den karamellen suger vi på!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP