Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibliodramats fortsatta drama

Det lilla fröet "mer" grodde
under överflödets svarta täcke

saknade stundtals hopp
om livet

medan stövlarna trampade djupare i kvicksanden
började solens strålar tränga sig igenom

Långt därunder sträckte sig det nya gröna mot solen
hörde rösten som viskade starkare och starkare

"Kärleken ska segra"
"För Gud är ingenting omöjligt"

Det lilla fröet växte mer och mer
Trodde på rösten

Tron kan förflytta berg
överflödstäckets färg började blekna

En vacker trädgård
började anas

först som en längtan
men snart i full blom






Fri vers av Tosan VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2009-10-30 23:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som i eder har begynt ett gott verk skall fullborda det intill Jesu Kristi dag;" Fil.1:6
2009-11-03

  Marreb
snart i full blom
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP