Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evangelium

Upptäckten av alltings möjlighet
är obeskrivlig

ändå försöker jag
i dikt efter dikt

få fatt på orden
bilderna

som kan beskriva
det obeskrivbara

Nyförälskad i min kärleks ursprung
sprutar orden och bilderna fram

som en ström av levande vatten




Fri vers av Tosan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 23:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som tror på mig, av hans liv skola, såsom skriften har sagt, flyta strömmar av levande vatten." Joh. 7:38
Applåd!
2009-11-03

  Marreb
wow! livfullt!
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP