Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser du mina syner eller syns vi aldrig mer?


Klarhet

för ett ögonblick
klarhet, klärvoajans
en sekund av äkta sans
intuitionens kick
altet omkring går att se
ett sammanhang
mellan mörker och klang
vad som kommer att ske
rörelserna går att läsa
avsikterna att tyda
inte längre blyga
men känslan går ej att styra
det är ändå något fel
något som inte stämmer
en plats där skon klämmer
där det saknas en del
och precis när man sträcker sig
tror sig ha hittat den
så dör historien
och jag tappade bort dig


sen glömde man vad man kom ihåg
vad det var man såg
var man låg
tar ett tåg
och börjar om




Fri vers (Fri form) av Gustav Sjökvist
Läst 475 gånger
Publicerad 2009-11-01 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist