Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två realister med ett extraliv (skuggspel)

Jag var så
okontrollerat,
hejdlöst
lycklig

Rullandes i gräset
förbisågs vi av kölden, den
kunde inte se oss
Under
tunga, dunkla moln

jag tillhörde
utan
att ägas

Vi hade stulit hela
världens perception och
gömt i våra
undangömda
händer

Vi dansade över skärselden
lika
ljudlöst
svårfångade
som pulsen
och barfota
allt undan samtiden
lyfte mina fötter över marken

som
nihilisten som flydde sin ryggrad
Jag tror jag lämnade mitt
förstånd, Vi
var ett skuggspel




Fri vers av mLite
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite