Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yta

 

 

Du hävdar

att du har ett schatterat djup

och att det är tårar du fäller

 

jag ser bara yta och kondens

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-01 15:54



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Kort och kärnfullt.
Och ligger väl i tiden nu när många förgäves försöker dölja sin yta på allehanda sätt
2009-12-20

    ej medlem längre
dig måste jag läsa mer av
häftiga texter
2009-11-03

  sulimaa
Låter ju lite torftigt då ...av yta blir man oinspirerad...bra text!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar