Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex med Britney !

Slutet närmar sig, vi vet bara inte det är exakt dags.
Dagen då mitt liv står still, så stilla att man kan höra en nål falla 1000m bort.

Det närmar sig nu, kan knappt andas har svårt att hålla emot.
Hon väntar i sängkamaren nu är stunden inne.
Jag skall ha sjukt bra sex med Britney Spears.





Prosa (100-ordare) av janoch taikon
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon