Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Osynlige

Du är underbar
Ditt hår passar så perfekt till ditt perfekta ansikte
Dina ögon är de ljupaste jag någonsin skådat
Ditt leende får mitt hjärta att bulta

Men vad ser du egentligen när du tittar på mig?
Ser du någon som önskar att han bara kunde hålla om dig
Eller någon som skulle göra allt bara för att få stjäla en liten kyss från dig
Ser du han som skulle ge sitt liv för dig

Jag önskar att du såg mig
Att du verkligen såg mig
Men jag är han, den osynlige
Mig går livet bara förbi




Bunden vers av janoch taikon
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-21 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon