Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om hur en minoritet brukar göra på sjukan när någon av deras närmaste ligger inlaggd.


Sjukhus Haiku

Inne på ett Sjukhus
Dricker man sprit
Och snackar skit





Bunden vers (Haiku) av janoch taikon
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon