Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De Försvunna

Stanna, stanna hos mig
Jag gav dig allt jag kunde
Jag gav dig min kropp och min själ
Men framför allt mitt hjärta som du stal

Du stannade inte
Du tittade inte ens tillbaka
Försvann som en vind i en kall November natt någonstans

Vi var borta, försvunna för alltid
Fanns inte att se eller att höra
Försvunna i ett djupt hav utav sorg och smärta

Vi var de försvunna




Fri vers (Fri form) av janoch taikon
Läst 293 gånger
Publicerad 2012-10-24 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon