Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmericks

Une belle madame från Paris
i finare sällskap råka släppa en fis
för att dölja odeur
hon sa det var Les fleur
une parfume hon lånat av sin niece
...........
En färgstark man i från Kemi
träffade kvinna- det uppstod kemi
en finsk tango med glöd
vojvoj, endast kärlek och franska bröd
nu blodlös på gränsen till anemi
..............
La señorita Rosita från Barcelona
brukade sin systers kjolar låna
fast den var några nummer stor
och när hon tappade den såg man att hon var hennes bror
så nu alla Rosita smäda och håna




Bunden vers av prima donna
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna