Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små smulor i sängen

kaka sökte maka
men det blev ett kex
nu smular de runt i sängen
när de har sex





Prosa av prima donna
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-02 08:55



Bookmark and Share


  LassO
hehe mysigt
2009-11-05

  Popcorntankar
Haha, underbart!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna