Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon av drömmar

Allt är över
och ändå
ekon av drömmar


allt är sagt
och ändå......







Fri vers av desperado
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 11:10



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En underbar dikt fylld av tro och vilja!!!
Godu Jul min vän!!!!kraaaaaaaam
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado