Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kändes det idag


NOVEMBER TANKAR

Visst ser jag landskapet i novemberskymningen
ljusen och lamporna, som börjar tändas i fönstren

Jag känner den kalla isiga vinden, drar ner mössan
över öronen, jag skyndar på mina steg, luften omkring
mig andas snö och kyla

Jag längtar in i värmen, att få tända ett ljus, krypa upp
i soffan, ta fram boken jag håller på att läsa, en kopp kaffe,
som värmer mitt frusna jag efter den sköna promenaden
i en av november månads första dagar



anits 3 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 23:42



Bookmark and Share


  Maria T
Så skönt att få komma in i värmen
och krypa upp i soffan
2009-11-05

  Bibbi VIP
Underbart, ljuvligt!
2009-11-04

  aol
så fint du fångar känslan att huttrande komma hem till värmen
du får till det så mysigt kram vännen
2009-11-03

  poetryGirl
november är en månad att vila i
2009-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Det är det som är det sköna med november: att komma hem!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP