Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig hårt




Jag har en klump i halsen som inte försvinner


Kan någon dunka mig hårt i ryggen?
Jag tror jag håller på att kvävas




Fri vers av dagbokspoesi
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
älskar harmonin och iironin i texten
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi