Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir inga fler känslosamma avsked




Vi passar så fruktansvärt bra du och jag viskar du när vi går över bron till Systembolaget och jag ler och tänker hur enkelt det är att dejta en idiot

Satsar du inget förlorar du inget
Ja jävlar vad vi passar bra du och jag
Ja jävlar








Fri vers av dagbokspoesi
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi