Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köpte hjärtan efter löning






Jag köpte hjärtan efter löning
jag hade råd att ändra mig
du sålde hjärtat på auktion
i ett försök att rädda dig













Bunden vers (Rim) av dagbokspoesi
Läst 686 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-07-24 21:33



Bookmark and Share


  träsnidaren
Riktigt snyggt.
2013-09-28

  cancertid
Fantastiskt!
2013-09-23

  Marianne Räf
Jyst enversdikt! (:
2013-07-30

    ej medlem längre
Väldigt nice :)
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi