Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utdrag.


Dagbokspoesi II





och ljuset i tunneln kommer allt längre bort då jag satt mig på fel tåg där ingen kollar biljett
skönt för någon som plankar och inte har slutdestinationen nedskriven

"vi ses" var det sista jag sa på perrongen innan dörrarna stängdes
ni vet som man säger av artighetsskäl,
utan att egentligen veta om det är sant

men jag bryr mig för lite och tåget går för snabbt för att någon ska kunna springa efter


vi kanske ses igen
någon helt annanstans






Fri vers (Fri form) av dagbokspoesi
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-16 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi