Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten


MITT EGET SÄTT ATT SE

Längst inne i mitt innersta rum
dit aldrig någon fått komma in

Där betraktar jag världen, livet
på mitt sätt, där ser jag mycket
av alla orättvisor, som finns mer
nära, än vad vi tror och anar

Längst inne i mitt innersta rum,
där finns det outsagda, där
gömmer jag min blyghet

När jag blundar, känner jag hur
allt förändras, ser färgerna, som
annars gömmer sig för mina ögon

När jag blundar, kommer alla dofter
till mig, dofter jag inte känner igen,
mjuka lena dofter, som tar mig till
lugnet och stillheten

I mitt innersta rum, har jag aldrig
vågat släppa någon in, där inne
finns mycket, mycket jag bär, som
är tungt och svårt

I mitt innersta rum är Gud alltid nära
Han lyssnar, ser mig, hjälper, i Honom
finner jag tröst

I mitt innersta rum, ser jag allt
på mitt eget sätt



anits 3 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-03 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina rader. det är väl så att Herren finns där vi glömde Honom
Någon gång.
2009-11-11

  Maria T
Så skönt att ha ett rum där
Gud alltid är nära
2009-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!
2009-11-05

  Larz Gustafsson VIP
I GT läser vi om det Allraheligaste som fanns längst inne i templet.
I NT kan vi läsa om att den kristnes kropp är ett tempel...
2009-11-05

  Bibbi VIP
"I mitt innersta rum är Gud alltid nära
Han lyssnar, ser mig, hjälper, i Honom
finner jag tröst"

Klingar ljuvt.
2009-11-04

  poetryGirl
innerligt
2009-11-04

  Ronny Berk
en tänkvärd text med sakral framtoning; upprepningar som förhöjer läsvärdet...ja !
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP