Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta faller snöflingor


luften är kylig

isig

mitt hjärta fryser

inget hjälper mot smärtan

inget hjälper mot kölden

i min själ



vandrar i en öde mark

förstelnade träd kantar min väg

vandrar mot okänt mål

ingen att fråga om vägen

människorna är levande döda

talar inte mitt språk



orkar inte längre

lägger mig ner på den kalla marken

kryper ihop mot kölden

ligger stilla och väntar

så känner jag

sakta sakta kommer den ljuvliga värmen

den sprider sig över hela min kropp

försvinner bort i dimman med ett leende på läpparna





äntligen har jag kommit hem...








Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-11-04 17:37



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Jag har precis kommit hem efter en lång promenad och börja få tillbaka värmen i kroppen. Din dikt bidrog.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP