Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenomlysta

hur de tunna
orden låter sig
skinas igenom
vet jag nu

om

vi
är ännu i en linda
omslutna
av skimrande
lockande löften

genombrutna
på vissa ställen

ibland

blir jag orolig
när jag ser
igenom
mig själv

där

långt bort
i fjärran
syns ännu
en tunn dimma
men jag vill skingras
tills inget återstår

och
strålar

når
vårt
inre


ljudlöst
förevigade
i varandra

förlängda
av
solens
armar



För alltid...

.

Igenomlysta










Fri vers av Seasons VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-04 20:35



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...väldigt vackert...
speciellt:
"men jag vill skingras tills inget återstår.."
gillar!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP