Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

Du som ser dej som del av livet,
inte bakom denna sköra linje av liv & död,
betrakta mej som en förbi passerande själ i ditt sinne.
Dina drömmar ditt liv är mej dock en dröm, som är stulen av din girighet.




Fri vers av ? Pιεяяε ?
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-11-06 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

? Pιεяяε ?
? Pιεяяε ?