Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskådan

Sliten kropp, sliten själ
en kropp med massa begär

En faderlös själ som vandrar över morgondagens äng av begär

En ergad kropp jag bär
ärr,droger och alkohol,
ser mej i en spegel som visar mitt sanna jag, en suck av beskådan när min blick
vandrar ner för denna trasiga kropp. Vad finns att älska vad finns att få.

Blicken jag vänder när jag ser spegelns ärr, som passa in på min kropp och i min själ.

Hjälp mej
Älska mej för den jag är

mina ärr visar mitt sanna jag.




Fri vers av ? Pιεяяε ?
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-08 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

? Pιεяяε ?
? Pιεяяε ?