Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta farväl

In mot skuggornas dal hon sig vände.
Sakta ljuset i hennes själ och ögon slockna.

En far, en Mor som undra vad som hände.

En tår som rymmer mer sorg än ett fruset hav,
rinner ner för en persons bleka kind.

En ros, ett ljus på marken speglar hennes liv,lust, och själ.

Hennes nalle som en gång gav kärlek,trygghet ligger lika
livlös och frusen på marken som hennes själ vart våldtagen av ondska, hat och begär.

En väns sorg, en tår faller mot marken och möter dödens nakna helvete.

- Livet går vidare, hon ett minne blott är.
En tanke, ett minne som tynar bort. Livet går vidare.


- Men min själ är våldtagen.
- Min hjärna är infekterad av hat.
- Mitt hjärta av sorg.




Fri vers av ? Pιεяяε ?
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-10-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

? Pιεяяε ?
? Pιεяяε ?