Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

I ett mörker, en stjärna lyser.
På en stig en kvinna går.
Utan kläder, förlorad kärlek, frusen hon vandrar mot ödets spår.
Inget hopp om att finna vägen, vägen mot lycka och liv igen.
Mot sin vilja men i nöd, hon slumrar trött mot något vi kallar för en långsam död.




Fri vers av ? Pιεяяε ?
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

? Pιεяяε ?
? Pιεяяε ?