Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla tomten, jag önskar mig en elpistol

 

 

 

Jag hör grannen

julpyssla

 

slår sin fru

gul och blå

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-06 22:06



Bookmark and Share


  sulimaa
Men huvva!!
2009-11-08

  Lindalou
Hemskt...
Vanligt julpyssel i familjer där tex spriten tar stort utrymme. Vidrigt. Jag vet ju...
2009-11-06

  lycksele
Gul och Blå.
Va' fint!
De svenska färgerna till Jul.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar