Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan inte ha samma åsikt, alltid


FÖRLÅT

Förlåt om jag sa något, som gjorde
dig ledsen, menade inget illa, orden
bara kom, som svar på dina

Jag förstod att något blev fel, när du
fick så bråttom ut genom dörren, när
vi möttes i affären, jag på väg in och
du ut

Dina ord var heller inte snälla, men
dom gick in genom ena örat och ut
genom det andra

Du tycker att jag ska vara med både
här och där, jag sa att det bestämmer
inte du, då blev du sur, gav mig en blick
som sa mig allt

Förlåt om du tyckte att mitt svar inte
var det rätta, inte som du ville ha, jag
vet att jag gett dig en anledning, att
tänka efter, vad du själv säger och gör

Jag menar inget illa, men jag är jag , och
du är du, vi är inte alls lika, men jag tror
vi mår bra, av att kunna respektera
varandra



anits 6 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-07 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på sunnanvind här.
2009-11-10

  lycksele
Det är ett dilemma du berör.
... orden bara kom
Ska man behöva tänka sej för vad man säger, med risk för att vara dubbel? Tänka en sak och inte säga det.
Eller ska man vara ärlig och tala från hjärtat, impulsivt, med risk att någon tar illa vid sej, blir sårad?

Det här är inte lätt. Det är inte så lätt att vara en god människa, kompis och samtidigt vara en sant uppriktig människa.
Jag har ingen lösning. Kan väl tro att båda sätten kav vara riktiga.

I slutändan är det situationen som får avgöra vilken kompromiss som är bäst. Minst dålig.
Det mesta här i livet beror på situation, omständighet.
2009-11-07

    sunnanvind
Att ha olika åsikt är ju bra,,,bara man respekterar varandra!
2009-11-07

  poetryGirl
denna är ärlig och sann
2009-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Du hade ju rätt!
Vissa skall näpsas, sättas på plats.
Särskilt maktmänniskor.
Låt dem aldrig topprida dig!

Snygg bild!
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP