Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns det om, jag vet det är som ringer innan jag ser efter


JAG VILL INTE SVARA

Jag vill inte svara, när jag ser
att det är du som ringer

Du vet så väl, att det inte kan
bli vi två, förstår du inte orden
jag skrev, orden jag sa

Du vill att jag ska komma, följa
med dig på en fest, du vill så gärna
ha någon med dig

Jag hoppas och tror, att det måste
finnas någon, som kan gå med dig
att jag ska åka 45 mil, för att gå på
något, som bär mig så mycket emot

Jag kan inte svara, när jag ser
att det är du som ringer, är nog
lite rädd för att du ska övertala
mig att komma

En gång var jag med, det var en
gång för mycket, det jag såg och
hörde, gjorde mig illa berörd

Allt detta drickande, alla som gick
omkring och sluddrade, du vet så
väl vad jag tycker och vad jag står
när det det gäller dessa rusdrycker

Så jag vill inte, kan inte, orkar inte
svara, när jag ser att det är du som
ringer

Så jag ber dig, snälla sluta ringa, det
måste finnas någon på närmare håll,
som kan och vill följa med dig på fest
ja, någon som kanske till och med blir
glad om du frågar



anits 7 november 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-07 16:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på sajo här.
2009-11-10

    sajo
Du behöver inte svara du ser ju vem det är. Du har det bra nu och han har gjort sitt och visat vad det var han ville.

Du har en egen vilja och din intuition om denne person som inte var något bra för dig. Bra du kan skriva om detta.

Vem vet kanske någon dag finner du den rätta handen
och så är ni två som kan hålla varann och gå barfota i den sommarvarma sanden
2009-11-08

    Maria Malm
Det är hans problem att få tag i någon att gå med, gör det inte till ditt problem.
2009-11-08

  aol
ja gåinte jag hade verkligen inte gått kram lassemann
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP