Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen !


Någon förändrade ditt liv man kan nästan säga att han högg in en kniv.
Det var länge sen det hände nu det är nog glömt för han men inte för du.
På natten finns han ännu kvar och på dagen är rädslan total.
Han finns kvar i ditt minne och han gnagar sig fast i ditt inre.
Du kan aldrig glömma vad han gjorde mot dig och du tar skulden för det som borde gälla han själv.
Han tog dig ner han höll dig kvar och du försökte att gripa till försvar men han höll dig i ett järngrepp kvar.
Du gråter du skriker och du skakar du gör allt för att han ska gå men han fortsätter bara att hålla på. Tillslut han går och då du får en chock som återstår.
Du har nu denna hemlighet och ingen annan den vet.
Du döljer den inom dig men snart så orkar du ej.
Ingen får dig röra och ingen får dig se för då du bara åter minnen från hemligheten får se. //




Fri vers av Martina2
Läst 797 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-21 12:40



Bookmark and Share


  Em!
Stämmer helt!
Hemskt att vara med om! Finna där natt som dag och du glömmer det aldrig, tyvärr.
2010-01-02

  Wendela Selander
en sådan hemsk handling. Väldigt bra skrivet. Men jag skulle inte vilja vara i den situationen.
2004-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Martina2