Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Dig så


ingen

nej ingen

kan som Du

få mig att känna denna hetta

blir alldeles varm

det pirrar och kittlar

i mitt inre

av lust och lusta



ingen kan som Du

reta och egga

få mig upphetsad

få mig så svag

jag gör allt Du vill

och mer därtill




Du tar mig till svindlande höjder

Du får mig att sväva på kärlekens moln

Du tar mig till stjärnornas himmel

Du ger mig det allra vackraste

Du ger mig Kärleken




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-07 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes. yes och åter yes! :)
2016-01-06

  LassO
vackert
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP