Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning





Ha!

trodde Du verkligen

att frihet finns?

känn dig blåst!

det finns ingen verklig frihet

bara hallucinationen om frihet

den värsta av alla hallucinationer




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP